Skygate Transport Kft

Cím: 1211 Budapest Szállító u. 6
Telefonszám: +3614560104
Web: http://www.skygate.hu
E-mail: skygate@skygate.hu

LÉGI, TENGERI ÉS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS


A Skygate Transport Kft. létrejöttét a rohamosan fejlődő kereskedelem tette lehetővé 1996-ban. A cég ennek alapján alakította ki nemzetközi szállítmányozási profilját:

szállítmányozás légi export-importLégi, tengeri és nemzetközi szállítmányozás tengeri (kombinált) export-importLégi, tengeri és nemzetközi szállítmányozás közúti export-import
Ügyfeleink, megbízóink igényeinek megfelelően a szállítmányozási munkánk színvonalának emelése érdekében társaságunk az áruk nemzetközi fuvarozásához szervesen kapcsolódó szolgáltatásokkal bővítette piaci tevékenységét:

Légi, tengeri és nemzetközi szállítmányozás teljes körű export-importLégi, tengeri és nemzetközi szállítmányozás vámügyintézésLégi, tengeri és nemzetközi szállítmányozás árucsomagolásLégi, tengeri és nemzetközi szállítmányozás ADR minősítésLégi, tengeri és nemzetközi szállítmányozás szállítmánybiztosítás (belföldön is)Légi, tengeri és nemzetközi szállítmányozás ingyenes szaktanácsadás
A számítástechnika nagymértékű fejlődése magas szintű kapcsolattartást hozott cégünk részére, így folyamatos tájékoztatást tudunk adni a feladott áruk hollétéről, annak átadásáról, vagy az esetleges problémákról. Légiáru feladás szinten egy speciálisan kialakított (Cargo Community System) rendszeren keresztül, tengeri szállítás esetén az interneten, míg a közúti árufuvarozás esetén a mobiltelefon, illetve a műholdas helyzet meghatározó rendszer segítségével végezzük az áruk nyomon követését.

Megbízóink, leendő partnereink külkereskedelmi referenseinken keresztül budapesti irodánkban érhetik el cégünket szakterületi bontásban, igény szerint non-stop szolgáltatás keretében. Reméljük bemutatkozónk felkeltette figyelmüket. Ez esetben várjuk szíves megkeresésüket és jövőbeni megbízásukat a kölcsönös előnyök reményében.

Valami új a régi helyett!

Forradalmi újítások az utazás területén!
Csatlakozz hozzánk Te is, és próbáld ki minősített Hoopperjeinket, és fedezd fel a várost velük együtt!