Súlyfosztó Szalon

Cím: 1053 Budapest, Magyar utca 5. fsz.
Telefonszám: +36702917012
Web: http://www.sulyfosztoszalon.hu
E-mail: sulyfosztoszalon@gmail.com

Garantált fogyás, feszesedés, narancsbőr eltüntetés Bodycontour 99 géppel!
A Bodycontour 99 egy olyan készülék amely ötvözi az eddig elterjedt gépek technológiáit, kiegészítve egy olyan eljárással amely lehetővé teszi a fogyás során megereszkedett bőr feszesítését (orvosi erősségű lipo lézerrel), illetve a cellulit hatékony kezelését!!!
Bejelentkezés kizárólag telefonon: 06-70-291-70-12
Súlyfosztó Szalon: 1053 Budapest, Magyar utca 5. fsz.

A kavitációs és rádiófrekvenciás zsírbontás jelenleg az egyik leghatékonyabb fogyókúrás eljárás. Hisz a kezelések során alkalmanként akár már 3-7 cm is leolvadhat a kezelt testrészről. Továbbá látványos a narancsbőr és bőrfeszesítés területén is, mivel a kezelés során nemcsak a zsírsejteket olvasztja fel, hanem az anyagcsere serkentésének segítségével a méreganyagokat is eltávolítja a szervezetből.


A kozmetikai BOTOX kezelés az utrahang és az orvosi tisztaságú ampulláknak köszönhetően gyors és látványos az eredmény. A kozmetikai botox minden káros hatástól mentesen, mégis rendkívüli eredménnyel simítja ki a meglévő barázdákat. Az orvosi botoxszal ellentétben a kozmetikai botoxtól nem lesz élettelen, viaszbábú szerű az arc, csak simább és feszesebb a bőr.
A kezelés tartalma: letisztítás, bőrradír hidroabráziós készülékkel, hatóanyag bevitel ultrahang segítségével, a kezelés végén pedig egy elengedő krémet kap a vendég.

Kezeléseinket személyre szabottan alakítjuk ki, amelynek Te vagy a főszereplője!!!

Valami új a régi helyett!

Forradalmi újítások az utazás területén!
Csatlakozz hozzánk Te is, és próbáld ki minősített Hoopperjeinket, és fedezd fel a várost velük együtt!