Sajtómegjelenések

tőzsdefórum.hu sajtócikk a Hoopps-ról

2017. július 21. 08:47

Indul a megfizethető applikáció alapú autózás Budapesten. Hosszú háttérmunka eredményeként most már bárki letöltheti a Hoopps nevű alkalmazást okostelefonjára, és néhány kattintással digitális idegenvezetővel felszerelt autót is rendelhet vele.

tovább →

Digitális idegenvezetővel lép piacra egy új közösségi autós app

2017. július 21. 08:45

A Hoopps nevű magyar fejlesztésű alkalmazás digitális idegenvezetővel felszerelt autót is kínál a felhasználóknak. A Hoopps egy egyedülálló, új utazási formát igyekszik meghonosítani, amely ötvözi a komplex idegenforgalmi, s turisztikai szolgáltatásokat.

tovább →

Mintha újra lenne Uber Budapesten: itt a Hoopps, ami olcsóbb, mint a taxi

2017. július 21. 08:44

Hosszú idő után visszatért Budapestre a megfizethető árú, applikáció alapú autós utazás. A magyar startup, a Hoopps sofőrjei a megszokottnál olcsóbban viszik utasaikat, akik valós időben rendelhetnek autót, s ráadásul Budapestet is jobban megismerhetik autózás közben.

tovább →

Origo.hu sajtócikk

2017. július 21. 08:44

Pataky Attilát tényleg egy "ufó" pottyantotta a Bazilika elé

tovább →

Pataky Attilával tömnék be az Uber utáni űrt

2017. július 21. 08:43

Egy magyar startup, a Hoopps sofőrei a megszokottnál olcsóbban viszik utasaikat, akik valós időben rendelhetnek autót.

tovább →

Újra itt az applikáció alapú autós utazás, már az utcákon a Hoopps sofőrei

2017. július 21. 08:41

Újra itt az applikáció alapú autós utazás, már az utcákon a Hoopps sofőrei Alig néhány napja tölthető le Androidra és iOS-re a Hoopps alkalmazás, máris több ezer felhasználójuk van. A népszerűség nem véletlen: hosszú ideje ez az első olyan alkalmazás, amely megfizethető árú, valós idejű autós utazást kínál a budapestieknek.

tovább →

A Hoopps első reklámfilmjében Pataky Attila bebizonyítja, hogy az ufók léteznek.

2017. július 21. 08:40

A Hoopps első reklámfilmjében Pataky Attila bebizonyítja, hogy az ufók léteznek. A magyar startup, a Hoopps sofőrei a megszokottnál olcsóbban viszik utasaikat, akik valós időben rendelhetnek autót, ráadásul Budapestet is jobban megismerhetik autózás közben.

tovább →

Pataky Attila ufóból pottyan a Bazilika elé

2017. július 21. 08:39

Kaptunk egy közleményt a Hoopps nevű, a napokban indult és mobilalkalmazás segítségével – a Budapesten betiltott Uberhez hasonlóan – történő személyszállítást ígérő cégtől, amelyben első reklámfilmjükről számolnak be. Azt ugyan nem értjük pontosan, hogyan kapcsolódik a retro CGI-t alkalmazó videó tartalma az autós személyszállításhoz, mindenesetre Pataky...

tovább →

Találkoztál már a Hoopps sofőreivel?

2017. július 21. 08:37

Hosszú idő után visszatért Budapestre a megfizethető árú, applikáció alapú autós utazás. A magyar startup, a Hoopps sofőrei a megszokottnál olcsóbban viszik utasaikat, akik valós időben rendelhetnek autót, s ráadásul Budapestet is jobban megismerhetik autózás közben.

tovább →

mediainfo.hu sajtócikk a Hooppsról

2017. július 21. 08:35

Indul a megfizethető applikáció alapú autózás Budapesten Hosszú háttérmunka eredményeként most már bárki letöltheti a Hoopps nevű alkalmazást okostelefonjára, és néhány kattintással digitális idegenvezetővel felszerelt autót is rendelhet vele.

tovább →

propeller.hu sajtó cikk

2017. július 21. 08:34

UFO rakja le Pataky Attilát a Földre egy új reklámban

tovább →

Pataky Ati és a Hoopps

2017. július 21. 08:32

A Hoopps nevű, a napokban indult és mobilalkalmazás segítségével – a Budapesten betiltott Uberhez hasonlóan – történő személyszállítást ígérő cég elkészítette első reklámfilmjét

tovább →

Valami új a régi helyett!

Forradalmi újítások az utazás területén!
Csatlakozz hozzánk Te is, és próbáld ki minősített Hoopperjeinket, és fedezd fel a várost velük együtt!